Могу да једем свој пут до је Yоунгер те

Могу да једем свој пут до је Yоунгер те


Јеси ли приметио колаген у програму wорд у већини креме негу коже, посебно анти изгућвамо креме? Па , ако сте се питали какав колаген је то је једноставно протеин присутан у свим тијело је органа и ткива.

Колаген је изведен из Грчке 'колла' значење лепак. Према МедиЛеxицон, колаген је породица генетски различита молекула, сви имају јединствени троструки Хеликс конфигурацију од три субунитс полипептид познат као Алфа-ланце.

Постоји око 16 различитих типова колагена, али око 90 одсто цоллагенс у телу су типова, ја, ИИ и ИИИ. Цоллагенс у људском телу су јаки и флексибилни са тип колаген бити посебно истезање и који су заправо јачи од челика.

Кожа се састоји од три слоја, епидермис, дермис и хyподермис и у у дермис то колаген се налази. То је одговоран за кожу снагу и еластичност и губитак колагена узрокује боре и изазива слабљење хрскавице у зглобовима. У ствари као ти, старости, тијело је колаген производње смањује стварају боре, фине боре и смањује гипкост коже. Али пре него што кренете за то против старења крема, стани.

Колаген је као цемент који све повезује. Колаген који производи тело има неколико важне улоге у здрављу. Ако ово је исцрпљен, допунски колаген се могу користити у медицинске и козметичке сврхе.

Док је већина против бора креме садрже колаген и еластин, они су превише густа да продре у кожу и често једноставно остаје на површини. Такође са бројем хемикалије које се налазе у кремама доступне са полице, то могла потенцијално убрзати старење насупрот контролисати. Колаген даје структурне подршке, снаге и неке еластичност у телу. Осим приморане у замену и рестаурацији мртве коже ћелије, то служи и као заститни покрива органе као бубреге.

Смањење броја припадника колаген се деси Прокњижи 40 година старости, а у случају жене смањује прилично драстично после менопаузе. Па како осигурате колаген одржава? Па , једноставно се држати праву дијету.

Производи од соје садрже генистеин строју колаген производње квалитете. Исто тако, тамно зелено поврће имају антиоксидант лутеин, који помаже у тело производњу колагена.

Црвено воће и поврће садрже лyцопенесл који је изврстан извор за повећање колагена. Исто тако Витамин Ц-богати плодови као наранџе, лимуна и јагоде и љљиве, као и рибе као лосос и туна и индијске орахе, орахе, бадеме и бразилски ораси помоћ.

У ствари сви ови садрже Омега 3 масне киселине које помажу у тело повећање колагена. Исто тако сојино такође има здраве дебели омега-3.

Храна богата сумпор садржај као зелена и црних маслина, свежи краставци и целер могу да помогнем. Кључ је да исхрани Балансирано које вам могу помоћи производи колаген.