Пурсулин екстракт подржава шећера у крви контролу

Пурсулин екстракт подржава шећера у крви контролу


Нова клиничка студија потврђује позитивне ефекте Порт· Хасана , екстракту Пурсулин Херба (Портулаца олерацеа Л.), на ниво шећера у крви у одрасле особе са тип 2 дијабетес.

Слепо , под контролом плацебо клиничког испитивања ефикасности и сигурности Пурсулин екстракт контролисем крв ниво глукозе је објавио овог пролећа у дневнику од лековите хране коју Wаинстеин, ет ал.1. Клиничког испитивања је дизајнирана за процјену ефикасности и сигурности Пурсулин издвојите побољша контролу глукозе, крвни притисак и Липидних профил у одрасле особе са тип 2 дијабетеса, када. 63 субјекти примио или 180 мг/дан или одговарајући плацебо за период или 12 недеља.

На глукозу Ијудскости оцјеном мерење нивоа Хб1Ац, дугорочне маркер за контролу глукозе у крви и који зависе од концентрација глукоза у крви и одражавају на просечни глукозе у претходних два до три месеца. Закључци показују да је Фрутаром Пурсулин екстракт је ефикасан у унапређивању контрола глукозе крви у тип 2 дијабетес пацијенти, као што је смањење ХбА1ц је показала. Након 12 недеља третман, поданици искусили значајно смањење ХбА1ц.

"Када је реч о колебају статистике о дијабетесу, Светска здравствена организација (СЗО) је представио на Светски дан здравља, резултате испитивања Портусана је врло обећавајуће," каже Рудy Симони др, продукт Менаџер за Фрутаром здравље БУ. WХО извештај откривен је драматично повећање од 108 милиона одраслих случајева дијабетеса 1980 (4.7% глобалног становништва) 422 милиона 2014 године (8,5 одсто становништва). Нездрав начин живота, као и несалдиране дијета и недостатка вежбање, сматрају се примарни разлози за ово забрињавајуже повећање.

Портусана је биљни екстракт, направљен од уобичајених Пурсулин биљку, Портулаца олерацеа, биљка са дуго традиционално користи као храна и медицина у медитеранском региону. Научници на Фрутаром проналазе Портусана екстракту из највишег квалитета Пурсулин, концентрацијом својих активних једињења. "Смо под контролом квалитета Портусана током свог процеса производње, од сировог материјала набавком до финалног производа," објашњава Симонса. "Помоћу власничког ЕФЛА ® ХyперПуре технологију током процеса производње, такође осигура поштовање од Портусана нову 2015/додаци 1933 ЛУПАЛО правилник за максимални ниво од ПАХс у храни."

Исход овог истраживања потврђује раније налазе се на претходни, отворених апликација суђење демонстрира Фрутаромсклопљен Херба издвојите за краткорочном и дугорочном подршку за контролу над ниво глукозе у крви, што је крв глукозу маркер ХбА1ц.

"У светлу све веће забринутости око глобалног пораст дијабетеса, ове недавне публикације подржава закључци који је Фрутаром склопљен Херба издвојите се савршено уклапа у здраву исхрану за оне потребне за контролу и одржавање здравих глукозе,", наглашава Симонса. "Потребна је веома малу дозу – 180 милиграма дневно – и има врло благ укус."