Екстракт биљке помаже да одсечете дијета

Екстракт биљке помаже да одсечете дијета


Киви истраживачи експериментисања са екстракт је горка биљка развили за потенцијалне сузбијање апетита, рекли су на конференцији међународне гојазности.

Не имају по имену фабрике али представили резултате теста на Европском гојазности самит у Шведској, показује да узимање капсуле које садрже фабрике екстракт, Амарасате, је било повезано са накнадно троше мање килојоулес.

Експеримент је био готов у 19 људи нормалне тежине. За три дана третман након поста преко ноћи, су појели стандардизовано доручак и узели капсуле у 11.

Учесници дата активне капсуле потрошени у просеку 911 килојоулес мање за ручак и 944кЈ мање брзу храну.

У 2008/09, је Нови Зеланд одрасли исхрана истраживање медиан дневне енергије Усисни је имао 10 година, 380кЈ за мушкарце и 7448кЈ за жене.

Амарасате , који је описао као «горка КОЧНИЦОМ», развијен од стране истраживача из биљке &амп; храна истраживања и универзитету Окланд и имају регистровани жиг за производ.

"Активирање горке Кочионог механизма од стране је горка биљка екстракт можете стимулише ослобађање стомак пептид хормона у апетит регулације и потисне наредне храњења понашање на здраве људе", рекли су.