Наттокинасе :Поwдерфуи ензим спречава срчани удар и удар

Наттокинасе: моћан ензим Превенс срчани удар и удар


Према УС центара за контролу болести, сваке године око 700 000 грађана добио инфаркт, водећи узрок озбиљне, дугорочне инвалидности у Сједињеним Државама. Америчка асоцијација срце процењује да скоро сваке године, око 1 милиона Американаца ће патити срчани удар.

-Плаћени огласи-

Око 700 000 комада ће бити оболелих од првог срчаног удара, док је око 500 000 ће бити људи који су претходно имали срчани удар. Све се своди на ово: насупрот популарном веровању, срчани удар и удар чине више смрти него све су ракови и повреде у комбинацији, а један из сваке 2.4 смрти је приписати кардиоваскуларне болести. Како је то могуће у земљи најбогатији, највише високо образованих на земљи?

Већина нас се премало вежба акумулирају превише стреса и јадни исхрани препуне засижене масти, рафинисани сецер и премало влакана. Додавање на листу навику пушења, и одговор је сасвим јасан. (Иако има знатно већи распрострањеност пушења цигарета у Јапану него у сад-у, смртност од ЦВД међу људима у Јапану је мање од пола од тога у у У.С.3) А да ствари буду горе, студија објављена у Тхе Јоурнал оф Америчком Медицинском Асоцијацијом (3/6/2002) указује на то да је изложеност ваздух загађење може изазвати неких 10 000 фаталне инфаркта годишње у сад-у!

Конвенционални здравствене заштите је наглашене заједно са фармацеутској индустрији да понуди привремене брзи поправак за убица број један нашег времена. Лек дрогу смањити холестерол. Аспирин и Ворфарин разреди крв. За борбу против хипертензије лијекова смањити крвни притисак. Бајпас операције, и ангиопластику опозовите артерије. У суштини, сви они помоћи продужити живот пацијента са кардиоваскуларним болестима (ЦВД). Али ове дроге или процедура није без ризика или нуспојаве. Па , имамо добре вести за тебе!

ЦВД ризик може знатно смањити измени начин живота и додавањем додаци исхрани доказано да подржи кардиоваскуларног здравља. Већина нас свесни који једе упаљач, више уравнотећену дијету, и отказ дувана и остваривање редовно су довољне да пресретнемо већини случајева болести срца, пре него што су се икада деси. Сада постоји нешто друго могу да урадим.

Наттокинасе показало да подржавају нормалан крвни притисак, растварање угрушака и их спречити да се формира на првом месту!