Изводе одређене биљке нека си млад и зив

је да изводе одређене биљке нека си млад и зив


Нова студија објављена у дневнику Онцотаргет тим истраживача Конкордија и заснован на Qуебец биотецх компанија Идунн технологије открили важан фактор: биљка издваја која садржи шест најбоља група молекула против старења које је икада видео.

За студије, истраживачки тим процесљала Идунн технологија, обимну биолошке библиотеку, вођење више од 10 000 суђења ка екрана за биљку екстрате који ће повећати хронолошком век трајања од квасца.

Зашто квасца? Целлуларлy говорећи, старења напредује на сличан начин у квасца, као и људи. То је најбољи желијске модел да схватим како се одвија процес старења.

"Укупно, пронашли смо шест нових група молекула да успори хронолошком старења квасца," каже Владимир Титоренко, је виши аутор студије и професор у одељења биологије у Конкордију. Он је извршена у студији са групом студената Конкордија и Ерик сада излазе, оснивач Идунн технологије, који је добио име по богињи подмлађивање у нордијској митологији.

Ово има важне импликације не само за успоравање процеса старења, него и за спречавање одређених болести повезане са старења, укључујући и рак.

"Радије него да се фокусирамо на леиењу појединачне болести, интервенција на молекуларне процесе старења може истовремено да одложи појава и прогресија поремећаја већина везане за старост. Ова врста интервенције предвиђа се да ће имати много већи утицај на здравог старења и очекивано трајање живота него може се реализовати тако третира појединачне болести,"каже да сада излазе, који истиче да ови нови молекули ускоро ће бити доступна у комерцијалним производима.

"Ови резултати да обезбеде нових увида у механизме кроз које хемикалије издвојене из одређене биљке могу успорити биолошки старења," каже Титоренко.

Једна од тих група молекула је најмоћније којим се проширује на дуговечност фармаколошке интервенције ипак описано у литературу: одређени екстракт од Кора врбе.

Кора врбе је често користи током времена Хипократа, када људи саветовали за грицкање да бол и грозницу. Студија је показала да то повећава за просечан и максималне хронолошком век трајања од квасца за 47, 5 одсто и 369 одсто, односно. Ово представља већи ефекат од рапамyцин и метформин, два најбоља дрога познат по њихових ефеката против старења.

"Ових шест екстрате препозната као нетоксичан здравља Канаде, а већ изложба препознат здравствене повластице код људи," каже да сада излазе.

"Али прво, мора да се уради више истраживања. То је зато Идунн технологија је сарадњу са четири других универзитета за 6 истраживачким програмима, да одем даље, квасац, и радите са модел за животињске старења, као и два рака модела. "

У студији, "Открића екстрате биљке које знатно одложи квасац хронолошком старења и имају различите ефекте на дефинисање дуговечност ћелијске процесе" је недавно објављен у налогу Онцотаргет.