Биљни екстракт омета развој рак панкреаса


Биљни екстракт омета развој рак панкреаса


Биљка недавно нашао убити рак панкреаса ћелије ће се појавити да спријечи развој рака панкреаса, као резултат против упално својствима, према истраживачима из центра за рак Киммел у Јефферсону. Подаци представљени су на на 100-та ААЦР годишњи састанак 2009 у Денверу.

Тхyмоqуиноне , главна Оснивачка од нафте екстракту из средњег истока биљни семе назива Нидјела сатива, изложене против упално својства која смањује ослобађање запаљиве посредници у ћелијама рака панкреаса, према Арафат, др Хwyда, др, ванредни професор хирургије на универзитету Јефферсон медицинском факултету од Тхомас Јефферсон и члан Јефферсон панкреаса, БИЛИЈАРНА &амп; повезано канцерима центар.

Црнаика љубав сатива семена и уља користе се у традиционалној медицини по многим земљама Блиског истока и Азије. Помаже третирати широк спектар болести, укључујући неке имуна и запаљиве поремећаја, рекао је Др. Арафат. Претходна студија такође су показали да има анти-канцер ефекте на рак простате и дебелог црева.

Заснован на претходно објављени закључци тог тхyмоqуиноне спутава хистоне деацетyласес (ХДАЦс), Др. Арафат и њене колеге у поређењу против упално својства тхyмоqуиноне и трицхостатин А, неки ХДАЦ инхибитор који је претходно показао да претрпи упале повезане су ракови.

Истраживачи су користили ћелије панкреаса дуктални Аденокарцином (ПДА), од којих су били претреатед са се догоди се цитокинска ТНФ-Алфа да изазове упалу. Тхyмоqуиноне је скоро потпуно укинуте одраз неколико запаљиве отпуљтени, укључујући ТНФ-Алфа, интерлеукин-1бета, интерлеукин-8, Цоx-2 и МЦП-1, ефекат који је био више супериоран у односу на ефекат трицхостатин А.

Биљку такође инхибирана активације и Синтеза НФ-каппаБ, преносу фактор који помињан је удружен са упалом рака. Активација НФ-каппаБ се примењује у рак панкреаса и може бити фактор у рак панкреаса отпорност на цхемотхерапеутиц агената. Када животиња моделе рак панкреаса се поступало са тхyмоqуиноне, 67% од тумора су значајно смањене и нивоа проинфламматорy отпуљтени тумора су били знатно смањен.

Запаљења помињан је у развоју неколико малигних тумора солидно. Хронични панкреатитис, урођених и спорадичних, повезан је са ризик од развоја рака панкреаса.

"Ово су јако узбудљиво и роман као резултат", рекао је Др. Арафат. "Не само пацијената са хроничним панкреатитис могао да од тога имају користи, али и неколико других група са ризик од развоја или понављање рак панкреаса, као што високоризичне чланова породице и пост-оперативну пацијената. Ови потентан ефекти перспективни за биљку као потенцијални превентивне и терапијске стратегије за рак панкреаса. Што је још важније, Херба и уље сигурни када се користи умерено и употребљаван хиљадама година без пријављених ефект отрова."