Амyгдалин

Амyгдалин
Hozir chat
Mahsulot detali

Рисун биотехнолошку Инц је један од водећих светских произвођача екстракт Амиа воћа и добављачи, добродошли да купи фабрику за набавку чисто природни и 100% природна Амиа воће екстракта ниске цене и висок квалитет.

Амиа воће екстракт

Име производа: Екстракт Амиа воће

Ботанички извор: Пхyллантхус емблица Л.

Користи део: воће

Изглед : Браон пудер.

Спецификација :10:1

Тестирајте метод: ТЛЦ-а

медицинске употребе Амиа екстракт воћа

Амиа, или Индијански огрозд, се користи у индијански доктори за многе хроничне услова, укључујући контролу шећера у крви.  Амиа је Хинди име док на санскриту, термин који се користи је Амалаки. Ово јестиво воће је добро познат по својим висок садржај витамина Ц и најснажнији антиоксидант активност, јачи од многих других биљака.

Ботанички имена
Ботанички имена Амиа су Емблица оффициналис Гаертн и Пхyллантхус емблица.

Амиа корист
Иако ајурведа доктори имају пуно искуства са употребом Амиа, мала људска истраживања је доступна на западу. Истраживање је урађено са Амиа процењује своју улогу као антиоксидант, у превенцији чир, за људе са дијабетесом, за менталне и меморије ефекте и предностима против упално. Нажалост , већина ово истраживање је урађено са животињама и има врло мало испитивања на људима који нам говоре у којим условима ову биљку је од највише користи.

У глодара студије, Амиа пронашао да буде од помоћи као антиоксидант, за холестерол и контролу шећера у крви, за успомену, а употреба Амиа је помогло у одлагања развоја дијабетичар катаракте код пацова.

Антиоксидант
Због својих висок садржај витамина Ц и полифенола, Амиа екстракт је најснажнији антиоксидант.

Антиоxидативе активност, полyпхенолиц садржаја и анти-глyцатион ефекат неке тајландски лековитог биља, која се традиционално користи у дијабетичар пацијената.
Марш медицинску хемију. 2009; Кусирисин W, Срицхаиратанакоол С, Лерттракарннон П, Лаилерд Н, Суттајит М, Јаиканг Ц, Цхаиyасут Ц. одељење фармацеутске науке, факултет АПОТЕКА, Цхианг Маи универзитета, Цхианг Маи 50200, Тајланд.
Етханолиц дијелови 30 Тхаи лековитог биља, која се традиционално користи као алтернативни третмани за дијабетес, су оцењиване за антиоxидативе активности. Пет биљака је имао снажну антиоксидативну активност: Амиа Пхyллантхус емблица Лин., Терминалиа цхебула Ретз., Моринда цитрифолиа Лин., Каемпфериа парвифлора зид. и Хоуттуyниа цордата Тхунб., тим редом. Амиа имао јачи антиоxидативе активност него остале биљке. Истрага је показала да је укупна полyпхенол и садржаја танина Амиа и садржај флавоноид Хоуттуyниа цордата биле су највише. Резултати указују да ове биљке су потенцијални извори од природни антиоксиданси који имају слободних радикала талаљкањем активност и може да се користи за смањење оксидативних стреса у дијабетес.

Хемијску и антиоксидант евалуација индијански огрозд Амиа суплементи.
Пхyтотхер ресурса јануара 2009. Полтанов ЕА, Схиков АН Дорман Хитлерове омладине, Позхаритскаyа даље, Макаров ВГ, ВП Тикхонов, Хилтунен Р. Отворено акционарско друштво 'Диод', 11а Дербеневскаyа Авенија, 113114, Москва, Русија.
Ова студија процењује хемије и антиоксидант својства 4 комерцијални Амиа воће екстрате. Све изводе произведена позитивни одговори у укупан фенол, укупна флавоноид и укупан танин есеј. Присуство претежно полyпхенолиц аналyтес, ПР. еллагиц и галлиц киселине и цорилагин, је потврђено.

Амиа за холестерол
Утицај Амиа (Емблица оффициналис) Гаертн. на хиперколестеролемију и Липидних пероxидатион код пацова хранио холестерол.
Ј Нутр Сци Витаминол (Токијо). 2005 Дец; 51 (6): 413-8.
Институт за природни лек, Тоyама медицинског и фармацеутског факултета, 2630 Сугитани, Тоyама, у Јапану.
Ефекти Амиа на лоw-денситy липопротеин (ЛДЛ) оксидације и холестерол нивоа под истрагом било ин витро и у виво помоћу Цу(2 +) изазваној ЛДЛ оксидације и хранио холестерол пацови. СунАмла и етил ацетат (ЕтОАц) издвојите Амиа значајно инхибирана тхиобарбитуриц киселине (ТБА)-ниво реактивне супстанце у у Цу(2 +) изазваној ЛДЛ оксидације и ефекти су биле снажније од оних са пробуцол. Ови резултати показују да је тај Амиа може бити ефикасан за превенцију атеросклерозе и високи холестерол.

Дијабетес
Да ли је дијабетес контролисати добротворна Амиа биљка или Амиа издвојите?
Показује студија у животиње ову биљној бази да игра улогу у смањењу оксидативних оштећења од Повисен сецер у крви.

Амиа екстрате смањити оксидациони стрес код стрептозотоцин изазваној дијабетичар пацова.
Ј медицинску храну. Јесен 2005; 8) 3 ): 362-8. Биографију -исхрана дивизија, Таиyо Кагаку Цо. Лтд., Yоккаицхи, моје, Јапан
Антиоксидант својства Амиа жалфије и њихових ефеката на оксидациони стрес у стрептозотоцин изазваној дијабетес били испитани код пацова. Амиа у облику или реклама неутрализовали средство издвојите СунАмла (Таиyо Кагаку Цо. Лтд., Yоккаицхи, Јапан) или делић полyпхенол и богат екстракт етил ацетат је дат орално за 20 дана да стрептозотоцин изазваној дијабетичар пацови. Амиа издваја показао јак слободних радикала сакупљао активност. Амиа је такође показала јака инхибиција производње напредне глyцосyлатед енд производа. Орална администрација Амиа екстрате да дијабетичар пацови незнатно је побољшана тело гојење и такође значајно смањују разних индекси оксидациони стрес од серум пацови који су дијабетес.

Заштита од зрачења
Узимање Амиа екстракт суплементи би помогло у они који радијацијске терапије, или би то да застите ћелије рака који радијација покушава да уништи?

Заштитни ефекат се издвојите од Емблица оффициналис Агаинст Радиатион-Индуцед штету у мишева.
Интегр рак Тер. 2009 Мар; Дћиндал А, Соyал Д, Схарма А, Гоyал П.К. радијације и рак биологије лабораторија, Департман за зоолошкој, Универзитет у Рајастхану, Јаипур, Индија.
Радиопротецтиве ефекат Амиа екстракт је студирао у мишева. Швајцарски албино мишева били изложени гама зраке (5 Гy) у одсуству (контрола) или присуство (експериментални) Амиа екстракт, орално 100 мг/кг телесне тежине, једном дневно 7 узастопних дана. Узорком цријеву (ћуи) је био уклоњен из мишеви и студирао у различитим аутопсију интервалима од 12 сати на 30 дана. Контролу животиња, крипте ћелију популације, Митотска личности и виллус дужина знатно смањене су на дан 1; касније то почела прогресивно повећање али јеси не постигнете нормалан ниво и у задњи интервал аутопсију. Животиње примање Амиа екстракт уочи зрачењем имала већи број крипте ћелије и Митотска личности у поређењу са нон-нарко-третирана контролу на свим аутопсију интервале. Зрачење животиње резултирала је доза зависног елевације Липидних пероxидатион и смањење глутатион као и концентрација цаталасе у црева у пост-зрачењем 1 сат. Насупрот томе, Амиа издвојите третман пре него зрачењем је изазвао значајан исцрпљивање у Липидних пероxидатион и елевације глутатион и цаталасе нивоа.

Кожа и колаген
Укуцати сам про-колаген промовисање и анти-цоллагенасе активности Пхyллантхус емблица екстракт миша фибробласте.
Ј Цосмет Сци. 2009 Јул-Ауг; Цханворацхоте П, Понгракхананон В, Луанпитпонг С, Цханворацхоте Б, Wаннацхаиyасит С, Нимманнит У. Цханворацхоте П, Понгракхананон В, Луанпитпонг С, Цханворацхоте Б, Wаннацхаиyасит С, Нимманнит У. за физиологију, факултет фармацеутских наука, Универзитет Цхулалонгкорн, Бангкок, Тајланд.
У склопу за текућу потрагу за роман фармаколошке активности Амиа, присутни студија је показала своје врсте која ја колаген промотивног и анти-цоллагенасе ефекти на примарни миша фибробласте ћелије. На концентрацију 0,1 мг/мл, екстракт Амиа значајно је повећало је врста про-колаген бити искрен већа од неочишћено контроле. Емблица екстракт изазвао приближно 7.75-фолд већи упишите сам про-колаген индукциони у односу на асиатицосиде састојак на познати биљни колаген у исти третман концентрацију. Амиа екстракт инхибирана цоллагенасе активност на начин зависи од дозе. Овај биљни екстракт има обећавајуће фармаколошке ефекат који користе синтезу колагена и штити од деградације и могуће је да је природни састојак против старења.

Сперма заштиту од токсина и дроге
Сперматотоxиц ефекат оцхратоxин и њене амелиоратион по Емблица оффициналис разблаћеног екстракт.
АЦТА Пол Пхарм. 2009 Нов-Дец; Цхакрабортy Д Верма Р. токсикологија дивизија, одељење зоологије, Универзитет Сцхоол оф Ахмедабад наука, Универзитет Гујарат, 380 009, Индија.
Поклон студија је извршена за процјену сперматотоxиц ефекат оцхратоxин и то је амелиоратион Емблица оффициналис разблаћеног екстракт. Када мушки албино мишева били третирани са оцхратоxин. забележено је промене у разним репродуктивне параметре (сперматозоида, покретљивости сперме, сперма одрживост и стопи плодности), када се додатно третирали су разблаћеног екстракта Емблица оффициналис (2 мг/животиња/дан за 45 дана) амелиоратион забележено је у оцхратоxин изазваној сперматотоxиц ефекат. Када нормалне људске ћелије сперме суспензија поступали са оцхратоxин (у витро), забележено је различите морфолошке преправке. Ово су били умањени додатно, ако се користи правилно разблаћеног екстракт Емблица оффициналис.

Амиа Херба хемија
Ова биљка има многе супстанце, укључујући апигенин, галлиц киселина, еллагиц киселине, цхебулиниц киселине, qуерцетин), цхебулагиц киселина, цорилагин, исострицтиниин, метил галлате и лутеолин. Танина у Амиа укључују Пхyллаемблицин Б, емблицанин А (37%), емблицанин Б (33%), пуниглуцонин (12%) и педунцулагин.

Амиа суплемент доступан у трговинама или на интернету
Амиа допунили - рај биље 100% Амиа екстракт 20:1. Амиа воће издвојите (Пхyллантхус емблица) 20:1 (колико кошта 5000 мг потпуно свеже воће) - 250 мг. рај биље Амиа екстракт је природно издвојене користећи само најбољи квалитет плодова израстао у окружењу нетакнутих ниже планинама Хималаја.

Амиа прах користи
Амиа прах је светло браон боје је одлуина мириса. Амиа прах продаје у једну фунту торбе, указао је да користите једна кашичица дневни или колико је неопходно

Здравствено осигурање:

То се углавном према хладног и грозница, кашаљ, упалу грла, дифтерије, жеђ, варење, болове у стомаку, хроничним хепатитисом, хипертензије, гојазност, хyперлипидемиа, влага топлоте едем, мицтуритион итд.

ЦОА од на амyгдалин

Артикла

Спецификација

резултат

метод

Творац спојева

ОВДЕ 98.0%амyгдалин

98.50%

ХПЛЦ

Органолептичка
Изглед

Пудер

У складу

НИС-А-QЦ-ЈЕВА-1008

Боја

бео

У складу

-Т5492-ГБ-2008

Мирис

Карактеристика

У складу

-Т5492-ГБ-2008

Укус

Карактеристика

У складу

-Т5492-ГБ-2008

Растали се користе

Семе

У складу

/

Методом сушења

Спарy сушења

У складу

/

Издвојите раствор

Вода &амп; етанол

У складу

/

Физичких карактеристика
Иестица величина (80месх)

100.0%пасс40месх

У складу

ГБ /Т 5507-2008

Влаге

&лт; 1.50%

1.10%

ГБ /Т 14769-1993

Садржај пепела

&лт; 1.50%

0,25%

АОАЦ 942.05, 18

Неспособност да се раствори

Растворљива у етанол, метанол и топле воде и сл.

У складу

Визуелни

Тачке топљења

223 -226 ℃

224-225.5

ГБ21781-2008Т

Специфичне оптичке ротације

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

ГБ 613-88

Раствараи талог

Еур.Пхарм

У складу

АОАЦ 986.15, 18

Пестицида

Негативан

У складу

АОАЦ 971.21, 18

Тешких метала
Укупно тешких метала

&лт; 10.0%ппм

У складу

УСП &лт; 231 &гт;, метод ИИ

Као

&лт; 2.0%ппм

У складу

АОАЦ 986.15, 18

ПБ

&лт; 2.0%ппм

У складу

АОАЦ 986.15, 18

ЦД-а

&лт; 0.5%ппм

У складу

АОАЦ 986.15, 18

ХГ

&лт; 0.5%ппм

У складу

АОАЦ 971.21, 18

Остатака пестицида
666

&лт; 0.2%ппм

У складу

ГБ/Т5009.19-1996

ДДТ

&лт; 0.2%ппм

У складу

ГБ/Т5009.19-1996

Микробиолошке тест
Укупна таблица гроф

&лт; 1, 000фу/г

90фу/г

АОАЦ 990.12, 18

Укупна квасца или калуп

&лт; 100фу/г

15фу/г

ФДА (БАМ) поглавље 18, 8 Ед.

Е . Цоли

Негативан

Негативан

АОАЦ 997.11, 18

Салмонела

Негативан

Негативан

ФДА (БАМ) поглавље 5, 8 Ед.


Fikr-mulohaza