Каемпферол

Каемпферол
Hozir chat
Mahsulot detali

Рисун Био-технолошке Инц је један од водећих произвођача каемпферол и добављачима, добродошли да купи фабрику за набавку чисто природни и 100% природни робигенин, рхамнолутеин, пеларгиденолон, каемпфериа галанга Л. ниске цене и висок квалитет.

Каемпферол

Друго име: Каемпфериа галанга Л.; Робигенин; Рхамнолутеин; Пеларгиденолон

3 , 4', 5, 7-Тетрахyдроxyфлавоне;

3,5,7-Трихyдроxy-2-(4-хyдроxyпхенyл)-4Х-1-бензопyран-4-оне

Спецификације : Каемпферол98%

Изглед : Лагано жути кристални прах.

Тестирање метода: ХПЛЦ

ЦАС БРОЈ: 520-18-3

ЕИНЕЦС БР.: 208-287-6

Молекуларна формула: Ц15Х10О6

Молекуларна тежина: 286.24

Здравствено осигурање:

Кеампферол је јак антиоксидант и помаже у спречавању оксидативних оштећења наших ћелија, масти и ДНК. Каемпферол изгледа да спречи артериосклероза оно оксидације од липопротеин мале густине и формирање тромбоцити у крви. Студије су потврдили да тај каемпферол се понаша као агент за цхемопревентиве, што значи да то неке ћелије рака.

Флавоноидима каемпферол и qуерцетин изгледа да глумим синергично у смањењу ширења ћелија ћелије рака, што значи да је комбинованих третмана са qуерцетин и каемпферол су ефикаснији од адитив ефекте сваки флавоноид. Ово је закључак из студија по МЛ Ацкланд ет ал (у Виво, Феб 2005) под називом "синергетских антипролиферативе акција флавонолс qуерцитин и каемпферол у културан људски рак ћелијских култура" ".

Каемпферол може да помогне да се боре се против рака, јер смањује отпор ћелија рака на дрогу за борбу против рака, као што су винбалстине и пацлитаxел.


Fikr-mulohaza