Екстракт семена грожђа

Екстракт семена грожђа
Hozir chat
Mahsulot detali

Рисун биотехнолошку Инц је један од водећих произвођача екстракт семена грожђа и добављачима, добродошли да купи фабрику за набавку чисто природни и 100% природна грожђа семена екстракта ниске цене и висок квалитет.

Грожђа семена екстракт

Име производа: Грожђа семена екстракт

Ботанички извор: Витис Винифера Л.

Користи део: Семе

Изглед : Црвено-браон пудер.

Спецификација : 95% Проантхоцyанидинс; 85 % полифенола

Тестирајте метод: УВ

Пхармацологиц активности

Људски случај извештаје и резултати из лабораторија и животињских студије показују да грејп семена у праху издвојите корисно би било да третирају срчаних обољења као што су високи крви притисак и високи холестерол. Ограничавањем Липидних оксидације, пхенолицс у семена грожђа може смањити ризик од болести срца, као на пример оно агрегације тромбоцита и смањивање упале . Док такве студије су обећавајуће, потребно је више истраживања, укључујући дугорочне студије на људима да потврди иницијални закључци. На полyпхенол који се налазе у семена грожђа је ресвератол које могу ометати рак ћелије раст и ширење, као и изазове апоптозе, међу разним потенцијални ефекти цхемопревентиве.

Биолошку активност

Прелиминарна истраживања показује да грејп семена у праху издвојите може имати друга могуће за борбу против болести својства, као што у лабораторији моделе: (1) рана зараста –семена грожђа проантхоцyанидинс индукованој васкуларне ендотелне раст фактор и убрзано зарастање повређених коже у мишева. (2) на зубу--семена пхенолицс можда инхибирати метаболизам оралне шећера и ретардирани раст одређених бактерија узрокује каријеса.  (3 ) остеопороза--густина костију екстрате побољшане везе и снагу у експерименталне животиње. 4) рак--коже грожђа семе проантхоцyанидинс смањила тумор бројеве и смањене рак од папилломас. 5) УВ оштећења коже – дијететски проантхоцyанидинсможе да заштити од царциногенесис и пружају допуњавање за заштиту крему.

Паковање детаља:

Нето тежина: 25Кг на бубањ. Спаковане у две пластике-торбе са папир-бубањ напољу или према купцима захтев. Складиштење : Складиште у кул, суво и добро затвореном контејнеру; Даље од влаге и јако светло / топлоте. Рок трајања: 2 године под наведено окружење.


Fikr-mulohaza